کلروفرم

19 افرادی که اکنون این محصول را تماشا می کنند!

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

مشخصات فنی
کشور سازنده

ایران

حجم

18میلی لیتر

مورد استفاده

درمان ریشه

وزن

62 گرم

برند

گلچادنت – گلچای golchai

حلال

گوتا پرکا و وارنیش

نظرات کاربران
0 بررسی
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کلروفرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Description

کلروفرم چیست؟

کلروفرم ترکیبی با فرمول شیمیایی CHCl3 از جمله حلال های آلی (غیر آبی) به شمار می آید. کلروفرم مایعی حجیم، بی رنگ و دارای بویی شیرین و غیر قابل اشتعال است. کلروفرم یکی از چهار کلرومتان ها و تری هالومتان ها به شمار می رود .

کلروفرم در دندانپزشکی:

کلروفرم به طور قانونی به عنوان بی‌ حس کننده موضعی و حلال گوتا پرکا در دندانپزشکی به خصوص در پروسه ‌های ریشه‌ ی دندان یا روت کانال root canal مورد استفاده قرار گیرد.

کلروفرم گلچای یک ضد عفونی کننده فعال برای درمان کانال های ریشه آلوده و عفونت های پری اپیکال است.

خارج کردن کامل گوتاپرکا در درمان مجدد کانال ریشه، عامل تأثیرگذاری در موفقیت درمان مجدد کانال‌ریشه است.خارج‌کردن کامل گوتاپرکا نباید دندان را درمعرض حوادث غیر‌مترقبه‌ای قرارداده و باعث شکست درمان شود. کانال‌ها باید طوری عاری‌از گوتاپرکا شده‌باشند که شستشودهنده بتواند سیستم کانال‌ریشه را به‌طور بیومکانیکی تمیز نماید. توصیه‌شده که گوتاپرکا درناحیه‌ی دوسوم تاجی ریشه در‌حد مقدور بدون کمک حلال و به کمک حلال(کلروفرم) در یک سوم اپیکال ریشه خارج‌شود.

گوتاپرکای ناحیه‌ یک سوم کورونال و میانی باید با حداقل حلال و تا‌حد‌ممکن به‌صورت خشک‌خارج شود.کلروفرم حلال مناسبی در‌طی سال‌ها برای حل گوتاپرکا بوده و در‌مقایسه، بهتر از سایر حلال‌ها عمل می‌کند.

هرگز کانال‌ها با کلروفرم شستشو نشود

برای اطمینان از خروج کامل گوتا‌پرکا از کانال‌ها می‌توان رادیوگرافی تهیه نمود. مراحل فوق زمان‌بَر بوده و نیاز به صبر و حوصله حین کار دارد.

هنگام اطمینان از خروج گوتا‌پرکا از کانال، اعمال طبیعی شکل‌دهی و آماده‌سازی کانال‌ریشه را می‌توان انجام داد. لایه‌ی اسمیر را توسط EDTA می‌توان برداشت تا دهانه‌ی توبول‌های عاجی بعد‌از آماده‌سازی کانال‌ریشه باز شود و بهترین تماس بین سیلر، گوتا‌پرکا و دیواره‌ی کانال ایجاد شود.